Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egyénileg még kellemesebb!

Médiarés 2013.05.20. 10:27

Az utóbbi időkben egyre-másra nyíltak a wellness hotelek hazánkban. A számos szálloda között éles verseny alakult ki, főleg árverseny, különösen a válság hatására. Ugyanakkor versenyelőnyt biztosíthat a szolgáltatások körének bővítése a hagyományostól kissé eltérő irányba.

Az egerszalóki komplexum

Ilyen irány lehet a személyes wellness. A nagyobb részt vízzel összefüggő wellness szolgáltatásokat a szállodák közösségi tereiben vehetik igénybe a vendégek. Ezzel szemben a személyes wellnesst a saját szobában, a fürdőszobában élvezhetik. Ez által a szobák nem csupán ámeneti terek, hanem napközben is maradásra bírják a vendéget.

Ehhez szükséges a hotelszobák teljes körű fürdőkozmetikai felszerelése, de akár szóba jöhet egy külön spa szoba kialakítása is. A spa szobában a fürdőszoba a relaxációt és a kényelmet szolgálja és személyes szauna is a vendégek rendelkezésére áll. Akad példa a szobai gőztusolóra, vagy a színterápiás kádra is. A lényeg a részletekben rejlik: minél személyesebb egy szálloda wellness szolgáltatása, annál kifinomultabb figyelmet fordít az apró dolgokra is. Ezeken a helyeken az alapvető fürdőkozmetikumokon túl például rendszerint megtalálhatóak olyan fürdőkiegészítők is, mint a fürdőgolyó, testjoghurt vagy a habfürdő.

A wellness személyessé tétele előnyös versenyhelyzetbe hozhat olyan szállodákat, amelyek nem vagy csak korlátozott hozzáféréssel rendelkeznek termál- vagy gyógyvízforráshoz.
 

Címkék: válság luxus nyitott szem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediares.blog.hu/api/trackback/id/tr152291457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása